Make your own free website on Tripod.com
Nada Subic
webmaster@bwcyu.com       www.bwcyu.com      tel/fax. ++381 11 3190147
 

 

logo_jovanovic.jpg (1610 bytes)

 

08 Nov 2002

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Isceliteljka

Nada Subic

Isceliteljka Nada Subic leci mnoge bolesti dodirom i cudesnom energijom koja "izvire" iz njenih ruku.

nada2.jpg (9353 bytes)

kliknite na uokvirene slike za detaljnije prikaz

Nada Subic je isceliteljka koja leci mnoge bolesti.  Njen dodir je lekovit, tako o njoj pricaju njeni pacijenti.  Mnogi od njih su bolovali su od hronicnih i teskih oboljenja, mnogi bili nepokretni...

nada3.jpg (7927 bytes) nada4.jpg (7436 bytes) Nada1.jpg (8889 bytes)

Evo primera iz njene ordinacije:

Vesna Markovic, sredovecna Beogradjanka, lepuskasta i negovana, mislila je da je najsrecnije bice na Zemlji.  Na prvi pogled imala je sve, i posao i solidna primanja i krov nad glavom.  Ipak, nije uzivala u zivotu.
"Sada mi uzrok moje nesrece izgleda prosto smesno" prica Vesna, "ali pre nekoliko godina mislila sam da za mene nema nade i da je jedini izlaz povlaciti se u samocu.  Naime, ja sam u dvedesetoj godini ostala u drugom stanju i odmah sam abortirala.  Medjutim kada sam htela da rodim, nisam mogla.  Nisam htela ni da se udajem, jer cemu zivot ako nema potomstva."
Prosle godine, sam otisla kod poznate isceliteljke Nade Subic.  "Nada me je ljubazno primila i odmah mi rekla da ce sve biti u redu, a da cu ja postati majka.   Osetila sam ogromnu toplinu njenih dlanova i uverila se u njenu ogromnu moc.   Moj buduci suprug i ja cemo imati dete!  Da nije bilo njenih zlatnih ruku, ja bih danas proklinjala sudbinu i mislila da je zivot bezvredan."

nada5.jpg (9418 bytes)    nada6.jpg (9584 bytes)

Nada Subic je izlecila mnoge nerotkinje, ali i puno dece.  Svakog dana dolaze joj iz cele zemlje pacijenti oboleli od raznih bolesti.

nada9.jpg (10011 bytes)   nada_bw11.jpg (7497 bytes)     

Zoran Radenkovic, iz Nisa, bio je skoro ukocen.  Kako nam je kratko rekao: "Kicma".  Razumeli smo ga.  "Evo, i ja mogu da posvedocim u Nadine cudesne ruke." Prica uzbudjeno Radenkovic, "Dosao sam ukocen, ali sam posle tretmana ustao sa kreveta i nista me ne boli.  Evo, hodam posve normlano.   Nada je zaista fenomen!"

     nada7.jpg (7304 bytes)

Tako o njoj govore mnogi njeni bivsi i sadasnji pacijenti.

nada8.jpg (8321 bytes)

Ako vam je potreban pomoc, ako zelite da upoznate Nadu i osetite blagodeti njenog carobnog dodira, posetu mozete zakazati:

Isceliteljka Nada Subic

u Beogradu
tel. 011/505-808

u Novom Sadu
tel. 021/889-046 i 889-582

 

 

 
webmaster@bwcyu.com
08 Nov 2002